Ruta LIFE medCLIFFS de Descoberta dels penya-segats litorals

Títol de la notícia
Ruta LIFE medCLIFFS de Descoberta dels penya-segats litorals
Data de la notícia
06/05/2023
Notícia

Flora Catalana participa i col·labora en el projecte LIFE med CLIFFs. En aquesta sortida, que tindrà lloc el pròxim dia  3 de juny (dissabte), aprendràs què són les plantes autòctones, endèmiques, amenaçades, al·lòctones, exòtiques i invasores destacant les riscos que comporten.

T'explicarem en què consisteix el projecte LIFE medCLIFFs i com funciona la xarxa de voluntaris que vetlla per fer el seguiment de les plantes invasores i potencialment invasores. Observarem i aprendrem a identificar plantes autòctones i al·lòctones, així com quines són invasores i tenen un impacte en la biodiversitat i conservació dels penya-segats de la Costa Brava. També aprendrem quines plantes creixen al bosc litoral i, si és possible, visitarem Cala Pedrosa.

A més, t’explicarem com fer observacions de flora i com ajudar a conservar la diversitat florística de la Costa Brava a través dels projectes iNaturalist LIFE medCLIFFS i INVAPLANT. I podràs conèixer tots els detalls de com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS i, si ho vols, podràs registrar-t'hi i contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava.

Vegeu tota la informació a: https://lifemedcliffs.org/esdeveniment/ruta-lifemedcliffs-tamariu-3-6-2023/
Us podeu inscriure a: https://floracatalana.cat/flora/cienciaciutadana/life/inscripciosortida

T'hi esperem!

LIFE medCLIFFS - Towards an integrative management of Invasive Alien Plant Species in Mediterranean sea cliffs of European interest (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta pàgina web són responsabilitat dels socis del projecte i no necessàriament reflecteixen l’opinió de la Unió Europea."
Grups de treball