Anunciar-se a Milfulles

Milfulles, la nostra revista, ofereix un contingut principalment etnobotànic, té com a voluntat expressa la de reunir, en una sola publicació, articles procedents del món acadèmic, del món associatiu, dels remeiers i fitoterapeutes, i també articles que exposin tradicions i creences procedents de la cultura popular. Una tasca que, tot i presentar-se difícil, es pretén conciliar garantint el rigor de tot allò que es publiqui fent ús d’un estil clarament divulgatiu.

Anunciant-te a Milfulles, ens ajudaràs a fer front a les despeses que afronta Flora Catalana per poder fer realitat tots els projectes que duu a terme (és bo per a nosaltres). Projectes que proporcionen accés lliure al coneixement per a tots els nostres socis i per a tota la societat en general (és bo per a tothom). Alhora, anunciar-te a Milfulles et donarà a conèixer, fent-te visible davant d'un gran col·lectiu de persones interessades per la nostra flora, per la botànica i l'etnobotànica; i més enllà, ja que la nostra revista cada cop arriba a més gent (és bo per a tu).

Prem el botó "ANUNCIAR-SE" i anuncia't a Milfulles
És bo per a tu, és bo per a nosaltres; és bo per a tothom!

 

Un cop ens enviïs les teves dades, per mitjà del botó "ANUNCIAR-S'HI", t'enviarem informació sobre el cost (és molt assequible), la posició i la mida d'acord amb les possibilitats d'anunciar-se a Milfulles, amb la finalitat que valoris si t'interessa anunciar-t'hi i, en cas afirmatiu, quin format d'anunci prefereixes.

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora.
Vocalia d'etnobotànica de Flora Catalana.

ANUNCIAR-S'HI
Anunciar-se a Milfulles
MILFULLES
Revista Milfulles