Grups de treball de la revista

Flora Catalana és una associació, sense ànim de lucre, que organitza el treball voluntari de persones que estimen la natura amb la finalitat de recollir informació, tant de caire botànic com etnobotànic, relacionada amb la flora de Catalunya i la cultura que, històricament, s’ha desenvolupat al seu voltant. L’objectiu d’aquest recull és acabar fent-ne una labor social de difusió i conscienciació. Els canals actuals de difusió de l’associació són els següents:

VOLS COL·LABORAR EN LA NOSTRA REVISTA?

Milfulles és una publicació que es planifica, organitza, redacta, corregeix i maqueta amb treball estrictament voluntari. Un bon equip de persones es troba darrera d’aquestes pàgines. Et convidem a formar-ne part, per gaudir i aprendre d’aquesta experiència amb nosaltres. Si vols participar a la nostra revista, podràs fer-ho accedint al grup de treball que més t'interessi (Grup de Treball d'Editors o Grup de Teball de Maquetació).

Si el que vols és escriure articles a Milfulles o participar en les revisions lingüístiques dels articles, envian's un correu a fcredaccio.floracatalana@gmail.com explicant què t'agradaria fer i ens posarem en contacte amb tu per dinamitzar-ho.

GT REDACCIÓ
Grup de Treball de Redacció
GT MAQUETACIÓ
Grup de Treball de Maquetació