Associar-se a Flora Catalana

INFORMACIÓ PRELIMINAR

Fer-te'n soci no comporta cap compromís ni cap cost. A més, ser soci et permetrà rebre la revista directament des de l’associació i estar informat de totes les activitats que es duen a terme a Flora Catalana tenint la possibilitat de participar-hi, si així ho desitges.

Flora Catalana és una associació sense ànim de lucre destinada a la divulgació de la flora del nostre entorn i els seus usos. Associar-s'hi no comporta cap quota periòdica ni despesa econòmica inicial. 

Inscripció electrònica: prement el botó "INSCRIPCIÓ" apareix un formualri electròni. Un cop omplert, prem el botó "SEND MESSAGE" i la teva sol·licitud serà immediatament rebuda a la secretaria de l'associació. La inscripció des d'Smartphones només funciona amb versions noves dels sistemes operatius (si no us funciona, feu la inscripció des d'un ordinador personal).

Si un menor es vol associar, cal enviar també un consentiment patern, per escrit i degudament signat, a l'adreça comunicacio@floracatalana.cat.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

D’acord amb allò que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i la seva legislació de desenvolupament, l’associació Flora Catalana informa que les dades de caràcter personal facilitades s'incorporaran al fitxer de socis gestionat per aquesta entitat amb finalitats administratives i de coordinació. També seran incorporades als fitxers de contactes dels grups de treball i/o grups de locals que correspongui amb el mateix fi. Amb la formalització de la inscripció com a soci, el titular consent expressament el tractament de les seves dades, per a les finalitats ja indicades. El consentiment anteriorment atorgat és revocable, podent-se exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se, per correu electrònic, a l’adreça associacio.floracatalana@gmail.com.

INSCRIPCIÓ
Formulari d'inscripció a Flora Catalana