Model territorial de Flora Catalana

El model territorial de Flora Catalana es sustenta sobre dues figures de gestió: els grups locals i els punts locals.

  • Grup local: és un col·lectiu, de persones associades a Flora Catalana, que representa a l’associació en l’àmbit territorial que té assignat. Els grups locals tenen coordinació pròpia amb autonomia per realitzar activitats d’acord amb el que estableixen els estatuts i el reglament de règim intern vetllant per contribuir a l’estratègia de l’associació.
  • Punt local: és un col·lectiu, de persones associades a Flora Catalana, que vol contribuir a ajudar a l’associació organitzant activitats en l’àmbit territorial que té designat. A diferència dels grups locals, no disposen de coordinació pròpia ni autonomia, tot i que es nomenen una o diverses persones de referència per a establir les tasques de coordinació juntament amb el Grup de Treball de Comunicació i Territori. Els punts locals esdevenen l’estat previ als grups locals, de manera que aquells punts locals que es vagin consolidant i arrelant, podran ser constituits grups locals si es compleixen els requeriments necessaris.
GL Vall d'AranGL de l'Alt UrgellGL del SolsonesGL de l'Altipla de la SegarraGL de l'Altipla de la SegarraGL del BerguedàGL del RipollèsGL de la GarrotxaGL del Baix TerGL del MoianèsGL del MaresmeGL del MaresmeGL del MaresmeGL del Vallès OccidentalGL del Barcelonès i Baix LlobregatGL del Barcelonès i Baix LlobregatGL del Barcelonès i Baix LlobregatGL del Penedès