Flora Catalana a les Xarxes Socials

Flora Catalana és present a les següents xarxes socials, un bon número de persones ens segueixen a les xarxes; segueix-nos també tu.

  • Facebook: el grup de Facebook de Flora Catalana és polifacètic en ell es parla de tot el que està relacionat amb les plantes: botànica, usos de les plantes, jardineria, etc. També esdevé un dels canal de difusió de les activitats i notícies de l'asssociació. 
  • Twitter: el grup de Twitter de Flora Catlana està destinat a la difusió de les activitats i notícies de l'associació. 
  • Instagram: el grup de Instagram de Flora Catalana està destinat a la publicació d'imatges de plantes. També serveix com a canal per publicar les activitats i notícies de l'associació. 
  • Telegram.Planta a planta: grup de Telegram de Flora Catalana destinat a debatre els usos de una planta en concret. Els moderadors del grup, proposen una planta i tots els participants aporten aplicacions conegudes, experiències, preparats, receptes, etc. Al final del treball col·lectiu d'una espècies, es genera un document amb el recull de totes les aportacions que proporciona molta informació sobre l'ús de la planta. Podeu consultar i descarregar aquests documents, en el botó "RECULL D'INFORMACIÓ" del menú d'aquesta pàgina. També serveix com a canal per publicar les activitats i notícies de l'associació. L'enllaç per unir-se al grup és: https://t.me/joinchat/VH6pkm-oKNboOCnK
  • Telegram.Fibres: Grup de Telegram de Flora Catalana destinat a debatre sobre l'ús de les fibres vegetals, els tints per colorejar-les, les tècniques per conservar-les, etc. També serveix com a canal per publicar les activitats i notícies de l'associació. L'enllaç per unir-se al grup és: https://t.me/joinchat/WEblxDTP5V402hPW
  • Telegram.Cultiu: grup de Telegram de Flora Catalana destinat a debatre sobre cultiu; tècniques de cultiu, plagues, cultiu ecològic, cultiu tradicional, jardineria, etc. S'hi parla del cultiu en tots els seus àmbits. Un grup pensat per a que totes aquelles persones que estiguin aficionades al cultiu puguin compartir les seves experiències i inquietuts amb altres persones. L'enllaç per unir-se al grup és: https://t.me/joinchat/py52Y4hMuy0zYWM0.
  • Telegram.Briòfits: grup de Telegram que pretén reunir a totes les persones de Flora Catalana que tinguin interès en el món dels briòfits. El grup està destinat a compartir troballes de briòfits, ajudar a identificar-les i a debatre sobre aquest tipus d'organismes. L'enllaç per unir-se al grup és: https://t.me/floracatalana_briofits.
  • Telegram. Història de la botànica: grup de Telegram que pretén reunir a totes les persones de Flora Catalana que tinguin interès en la història de la botànica (especialment a Catalunya, però no pas exclusivament). El grup està destinat a compartir coneixement sobre aquesta matèria i a debatre'l. L'enllaç per unir-se al grup és: https://t.me/historiabotanica.
  • Telegram Història de la Botànica:
  • WhatsApp: Grup de WhatsApp destinat a la identifiació d'espècies vegetals. També serveix com a canal per publicar les activitats i notícies de l'associació. L'enllaç per unir-se al grup és: https://chat.whatsapp.com/Csy0ME3x2ll69E6ekw9fv7
RECULL D'INFORMACIÓ
Xarxa social "Telegram. Usos per planta"