Sortida botànica per al coneixement d'algues

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica per al coneixement d'algues
Descripció activitat

AQUESTA SORTIDA S'HA AJORNAT PER CONDICIONS METEOROLÒGIQUES DESFAVORABLES. INFORMAREM QUAN TINGUEM NOVA DATA PER FER-LA

El pròxim diumenge dia 21 d'abril, i en motiu de la sortida del curs d'introducció a les algues, Flora Catalana organitza una sortida a la cala Roques Planes (Sant Antoni de Calonge, Costa Brava) per a observar i conèixer les algues que es poden trobar en aquest indret. Tot i ser la sortida del curs esmentat, aquesta activitat és oberta a tothom qui vuilgui participar-hi ja que les explicacions seran de nivell introductori. La sortida serà guiada per la reconeguda ficòloga Conxi Rodríquez.

Una interessant sortida que us recomanem, No us la perdeu!
Cal inscripció prèvia fent clic sobre aquest enllaç.

IMPORTANT: És important que porteu calçat per anar per les roques que es pugui mullar i que no patini, com per exemple uns escarpins, tot i que unes bambes velles valen. També heu de tenir en compte que ens mullarem les cames i que per tan us pot anar bé portar pantaló curtHeu de tenir en compte que ens anirem movent per roques mullades i posant els peus part de la cama a l'aigua.

NOTA: aquesta sortida estava prevista pel dia 7 d'abril, però per qüestions meteorològiques va ser ajornada. Finalment, es durà a terme el pròxim dia 21, i les persones que ja estaven inscrites no cal que ho tornin a fer, només cal que s'inscriguin aquelles persones que no ho estaven. Agrairíem que aquelles persones inscrites el dia 7 que no puguin assistir a la sortida del dia 21, ens ho comuniquin a formacio@floracatalana.cat.

Data de l'activitat
21/04/2024
Lloc activitat
Cala Roques Planes (Sant Antoni de Calonge, Costa Brava)
Hora de trobada
9:30 h
Lloc de trobada
Aparcament de l'Avinguda Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge
Dades de contacte
formacio@floracatalana.cat
Grups de treball