Passejada de reconeixement de plantes a la Vall del Bac

Mapa localització

Títol activitat
Passejada de reconeixement de plantes a la Vall del Bac (La Vall de Bianya, Alta Garrotxa)
Descripció activitat

La Vall del Bac forma part de l’Alta Garrotxa /Sub-comarca de la Garrotxa, es un espai d’interès natural (EIN), i es municipi de La Vall de Bianya. Vall solitària, que va d’est a oest, i una única carretera que la travessa, va de Castellfollit de la Roca a Sant Pau de Segúries.

Anirem amb cotxe fins a l’aparcament de l’antic Hostal de la Vall del Bac. Des d’allà caminarem seguint alguns camins propers a les ermites i vora riu. La passejada l’hem previst fins a les 13 aprox. 

D’acord amb la normativa per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, LA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA SORTIDA TÉ PLACES LIMITADES. A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

Per inscriure's cal fer-ho mitjançant l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement aquí, o bé accedint a la web del Grup Local de la Garrotxa.

LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC

Data de l'activitat
30/10/2021
Lloc activitat
Vall d'en Bac
Hora de trobada
A les 09:30 h.
Lloc de trobada
A davant l’antic hostal
Dades de contacte
associació Pedra tosca pedratosca11@gmail.com. Web: associaciopedratosca.cat
Grups locals implicats
Grups de treball