Inauguració exposició "La natura que tenim a prop" i sortida

Títol de la notícia
Inauguració exposició "La natura que tenim a prop" i sortida
Data de la notícia
24/10/24
Notícia

El passat divendres dia 4 d'octubre es va inaugurar "La natura que tenim a prop" amb l'assistència de més de 40 persones. Aquesta exposició és el resultat del treball de camp que s’ha fet des del projecte «Aturar-se i mirar», encapçalat per Maria Riera, amb els alumnes de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí i que pretén posar en valor els espais propers. El Grup Local del Baix Ter ha acollit la proposta d’exposició, ha aportat els seus coneixements botànics per a la documentació del treball i ha posat tota la dedicació i els mitjans necessaris.
Per finalitzar la inauguració es va fer un petit col·loqui en el que es van comentar diferents punts de vista a l’hora de posar en valor aquests espais naturals propers.

Com a complement de l'exposició l'endemà, el dissabte 5 d'octubre, es va fer una sortida a l'espai on s'havia fet el treball de camp amb els alumnes de l'escola a la que van assistir una vintena de persones. Durant el recorregut es van anar comentant les plantes ruderals de la zona. A més, es va comptar amb la col·laboració de dos experts zoòlegs que ens van ajudar a identificar ocells, insectes i rèptils a part de reconèixer-ne els seus rastres.

Grups locals
Grups de treball