"XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia"

Títol de la notícia
"XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia"
Data de la notícia
28/04/2024
Notícia

El pròxim divendres, dia 19 d'abril, a les 19:00 h, els Amics Remeiers Montseny Gulleries juntament amb Flora Catalana oferiran una xerrada titulada "XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia", al Museu d'Etnologia del Montseny (Carrer Major, 6. Arbúcies).

Més enllà de l'aparença simple i estàtica dels arbres, si ens preocupem per conèixer-los millor, aviat ens adonarem de la meravellosa complexitat que oculten. Endinsant-nos-hi, descobrirem un món extraordinari i força desconegut que ens permetrà donar resposta a moltes preguntes: com és un arbre per dins?, com poden assolir mides descomunals i viure tants anys?, com cooperen amb altres organismes?, es comuniquen? Agregats en boscos, s'ajuden?, com es defensen?, lluiten entre ells?, perquè n'hi ha que perden la fulla i n'hi ha que no?, quins tipus n'existeixen?

En aquesta xerrada intentarem donar resposta a totes aquestes preguntes i més. Vine a descobrir amb nosaltres l'apassionant món dels arbres, t'agradarà!

Xerrada a càrrec de Francesc Caralt, president de Flora Catalana.
La durada de la xerrada és d'aproximadament 1 h i 45 min.

Entrada lliure (sense inscripció prèvia).

Grups de treball