Flora Catalana participa a la 2a Fira de les plantes del s. XXI de l’institut Les Garberes de Castellar del Vallès amb una exposició i una xerrada.

Títol de la notícia
Flora Catalana participa a la 2a Fira de les plantes del s. XXI de l’institut Les Garberes de Castellar del Vallès amb una exposició i una xerrada.
Data de la notícia
02/03/2024
Notícia

Flora Catalana col·labora amb la 2a Fira de les plantes del s. XXI organitzada des de l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès amb la cessió d’una exposició i una xerrada. Des del dia 1 al 15 de març, al mateix institut, es pot veure l’exposició «Els pins i altres gimnospermes, l’aparició de la llavor», ideada i creada pel Grup Baix Ter de Flora Catalana. I el proper diumenge 10 de març, a les 11:30 h s’oferirà la xerrada «L’evolució vegetal. De l'origen de la vida, a les plantes actuals» a càrrec de Francesc Caralt (president de Flora Catalana). La xerrada tindrà llic a l’institut Les Garberes (Castellar del Vallès, Carrer de l'Anoia, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Saps com aparegué la vida a la terra? I les primeres plantes, com es varen originar? Per què existeix una diversitat de plantes tan gran? Per què hi ha plantes que no tenen flor? Per què algunes plantes només poden viure prop de l'aigua? Per què n'hi ha que no fan llavors i d'altres que no fan fruit?Preguntes que tots ens hem fet algun cop i a les que, aquesta interessant xerrada, intenta donar resposta. Us hi esperem!

Podeu trobar el programa detallat de la fira a:
https://agora.xtec.cat/insfpcastellar/general/2a-fira-de-plantes-del-segle-xxi-10-de-marc-a-castellar-del-valles/

Grups de treball