Les plantes i els organismes del seu entorn. Comunicació, cooperació i defensa vegetal.

Títol de la notícia
Les plantes i els organismes del seu entorn. Comunicació, cooperació i defensa vegetal.
Data de la notícia
03/11/2023
Notícia

El passat divendres 13 d’octubre va tenir lloc, a la biblioteca Terra Baixa d’El Vendrell, la xerrada titulada "Les plantes i els organismes del seu entorn". Comunicació, cooperació i defensa vegetal» a càrrec del Grup Local de Penedès.

Tot primer es va explicar el que era una planta i com funcionava com a base per entendre les interaccions entre elles i amb altres organismes com són els virus, els bacteris o els animals superiors. L’explicació anava acompanyada en tot moment d’una presentació gràfica molt amena, aclaridora i amb esquemes o imatges dels exemples de cadascuna de les interaccions. Així, s’explicà com es comuniquen les plantes entre elles, la presència d’una microbiota que els permet defensar-se o els diferents mecanismes de defensa, per exemple.

Va tenir una gran acceptació amb l’assistència de més de 80 persones que van omplir de gom a gom la sala de conferències de la biblioteca. Aprofitem per agrair als assistents la calidesa i l’interès mostrat i a la Biblioteca Pública Terra Baixa el fer possible la xerrada.

Grups locals
Grups de treball