Inauguració de l’exposició “Fulles ,un món extraordinari” a Barcelona

Títol de la notícia
Inauguració de l’exposició “Fulles ,un món extraordinari” a Barcelona
Data de la notícia
01/07/2023
Notícia

El passat 2 de juny va tenir lloc la inauguració de l’exposició “Fulles, un món extraordinari” al Centre Cívic Sarrià, c/ Eduardo Conde 22-42, 08034 Barcelona, a on restarà fins al 30 del mateix mes, amb horari de Dl-Dv de 9 a 21 h i Ds de 10-21 h.

L'exposició està instal·lada a les dues sales d'entrada del Centre Cívic. La disposició de l'espai no permetia fer una conferència recorrent la instal·lació de l'exposició. És per aquest motiu que la conferència inaugural, que vàrem programar sobre "Diversitat forma i funció de les fulles de les plantes" es va haver de substituir per un altre tema.

El divendres 2 de juny, en una de les sales del centre a les 18 h va tenir lloc la conferència "L'evolució vegetal. De l'origen de la vida, a les plantes actuals. La flora local i alguns dels seus usos" a càrrec de Francesc Caralt, que amb gran coneixement de la matèria, una clara exposició pedagògica i amb un suport visual impecable li van permetre destacar i demostrar els punts principals en el procés evolutiu de la vida vegetal que varen arribar a fer comprensible un tema complex. Els més de quaranta assistents van destacar l'interès del tema i l'originalitat expositiva.

Els que encara no han visitat l'exposició, recordem que tenen uns dies per fer-ho, fins al 30 de juny, es tracta d'un tema monogràfic sobre les fulles.

Des del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat volem agrair al Grup Local del Baix Ter la feina de preparar uns materials per una exposició i la magnífica preparació de tots els texts com els exemples, que amb la seva generositat permeten poder fruir a altres grups d'un tema no sempre ben conegut i que la seva divulgació és ben valorada pels visitants. Gràcies al Centre Cívic Sarrià per la seva acollida i difusió del tema. I a Francesc Caralt per la seva col·laboració en la conferència que iniciava la inauguració. I a tots als que de diferent forma ho han fet possible.

Grups de treball