Xerrada: L'EVOLUCIÓ VEGETAL. De l'origen de la vida, a les plantes actuals.

Títol de la notícia
Xerrada: L'EVOLUCIÓ VEGETAL. De l'origen de la vida, a les plantes actuals.
Data de la notícia
28/05/2023
Notícia

El pròxim divendres, dia 2 de juny, a les 18:00 h (i fins a les 19:30 h), el Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat oferirà una xerrada titulada "L'EVOLUCIÓ VEGETAL. De l'origen de la vida, a les plantes actuals. La flora local i alguns dels seus usos" a càrrec de Francesc Caralt (president de Flora Catalana). La xerrada tindrà lloc al Centre Cívic de Sarrià (Barcelona), Jardins de Vil·la Cecília, C/ Eduardo Conde, 22-42.

Saps com aparegué la vida a la terra? I les primeres plantes, com es varen originar? Per què existeix una diversitat de plantes tan gran? Per què hi ha plantes que no tenen flor? Per què algunes plantes només poden viure prop de l'aigua? Per què n'hi ha que no fan llavors i d'altres que no fan fruit?

Preguntes que tots ens hem fet algun cop i a les que, aquesta interessant xerrada, intenta donar resposta. Amenitzant-ho, tot plegat, amb exemples de plantes locals i aprofitant l'avinentesa per comentar-ne alguns usos.

Us hi esperem!!!

Aquesta xerrada inaugurarà l'exposició "FULLES. Un món extraordinari que romandrà oberta des del dia 1 al 30 de juny. Vegeu la notícia de l'exposició.

Grups de treball