Sortida botànica al Pla de Mantet, Vallter 2000

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica al Pla de Mantet, Vallter 2000
Descripció activitat

Aquesta sortida serà la última de la temporada de primavera i, després de la pausa d'estiu, ens tornarem a trobar, si no hi ha res de nou, el 21 de setembre per recomençar les sortides de tardor.

Com solem fer, la darrera sortida de primavera sol esser cap a la muntanya a veure les boniques plantes alpines i quedar-nos a dinar allà dalt per tant, caldrà portar picnic.

Ens trobarem a les 8 del matí a l'aparcament del Condis de Banyoles i anirem per Camprodon i Setcases, fins a l'aparcament de dalt de l'estació Vallter 2000, on deixarem els cotxes. (Posem dues ubicacions per si algú vol anar directament a Vallter 2000).

Des d'allà seguirem el caminet que puja sentit nord-est tot identificant les plantes que trobarem a la vora del camí, dels prats o prop dels torrents. Havent dinat, anirem baixant cap a l'aparcament i pels volts de les 4 de la tarda donarem per acabada l'activitat i tornarem cap a casa.

Cal inscripció prèvia

NOTA: A l'emplenar el formulari, anoteu sisplau a darrera del "titol de l'activitat" si vindreu directament a la segona ubicació. Això ens facilitarà el recompte de participants a l'origen de la sortida.

Lloc de trobada:

Data de l'activitat
22/06/2024
Lloc activitat
Pla de Mantet
Dades de contacte
plaestany@floracatalana.cat
Grups locals implicats
Grups de treball