Passejada botànica pel riu Llobregat a Molins de Rei

Mapa localització

Cartells o imatges
Títol activitat
Passejada botànica pel riu Llobregat a Molins de Rei
Descripció activitat

Farem una caminada per l'entorn del riu Llobregat a Molins de rei, seguint el camí paral·lel al riu Llobregat des del segon punt de trobada. Caminarem seguint el camí en el sentit oposat al corrent del riu, és a dir caminant aigües amunt. El recorregut ens permetrà observar nombroses plantes al·lòctones i conèixer algunes plantes ruderals prou interessants. La planta estrella de la sortida és Artemisia annua de reconegudes propietats medicinals. Junt amb Datura stramonium i d'altres espècies típiques d'espais més o menys alterats.

El recorregut total de la sortida és de 5 quilòmetres i el desnivell és gairebé inapreciable. Convé portar calçat còmode, aigua i esmorzar.

Caminarem molt a poc a poc, la finalitat de sortida no és caminar sinó que es tracta de veure moltes plantes i badar una mica. Preveiem acabar la sortida pels voltants de la una del migdia o potser una mica més tard depenent de les plantes que anem trobant.

Hem previst dos punts de trobada: el primer a les 9:00 a l’estació de tren de RENFE de Molins de Rei (Vegeu mapa) i el segon a les 9:20 al punt d’inici del recorregut, a uns 20 min a peu (Vegeu mapa). Si veniu en cotxe, us recomanem el segon punt.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari. (topall màxim 30 persones)

Data de l'activitat
22/10/2023
Lloc activitat
Llera del riu Llobregat
Hora de trobada
9:00 del matí
Lloc de trobada
A les 9:00
Dades de contacte
bcnbll.floracatalana@gmail.com
Grups de treball