Sortida i taller de briòfits (molses, hepàtiques i antocerotes)

Mapa localització

Títol activitat
Sortida i taller de briòfits (molses, hepàtiques i antocerotes)
Descripció activitat

El proper dia 11 de febrer, tindrà lloc una jornada dedicada als briòfits. Al matí farem una sortida a les Dous i al Santuari de Foix (Alt Penedès), en ambients rics en molses i hepàtiques, per aprendre a diferenciar algunes espècies. Al migdia dinarem allí (carmenyola o entrepans). A la tarda, anirem al Molí del Foix (Santa Margarida i els Monjos) on farem el taller amb les mostres recollides al matí, veient-les a la lupa/microscopi i comparant les estructures morfològiques de les diferents espècies.

L'activitat és gratuita, però les places són limitades. És necessari inscriure's per participar en aquesta activitat.

Ens trobarem a les 9:30 h. al Molí del Foix (vegeu mapa adjunt), allí deixarem els cotxes aparcats i ens repartirem per ocupar el mínim nombre de cotxes i traslladar-nos a les Dous (és aprop) i, més tard, al Santuari de Foix, on després de la prospecció dinarem. Cap a les 15h. entrarem al Molí del Foix per fer el taller, el qual durarà fins a les 19:00 h.

Aquesta és una activitat orientada als alumnes i exalumnes dels cursos de briòfits de Flora Catalana, que també és oberta a qualsevol altra persona que estigui interessada a conèixer de més a a prop aquests interessants organismes vegetals.

El guiatge de la sortida i el taller, aniran a càrrec de dos experts en briòfits: Miquel Jover i César Pedrochi.

AQUESTA ACTIVITAT ÉS POSSIBLE GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS I DEL MOLÍ DEL FOIX (Centre d'Interpretació Històrica i Natural).

logoMoliCanFoixP.jpg

Data de l'activitat
11/02/2023
Lloc activitat
Les Dous, Santuari de Foix i Molí del Foix (Alt Penedès)
Hora de trobada
9:30 h.
Lloc de trobada
Molí del Foix (Santa Margarida i els Monjos). Vegeu mapa adjunt.
Dades de contacte
comunicacio@floracatalana.cat, formacio@floracatalana.cat