Núm.10.-Ruibarbre, entre la comestibilitat i la toxicitat

Títol
Ruibarbre, entre la comestibilitat i la toxicitat
Data publicació
23/04/2025
Número revista
10
Descarregar article

    El ruibarbre és una planta fascinant que ha conquerit la cuina amb el seu sabor àcid i el seu vibrant color, especialment en postres com ara en farcits per a pastissos. No obstant això, el que molts no saben és que, malgrat la seva popularitat, el ruibarbre amaga un perill: les seves fulles són tòxiques i poden causar greus problemes de salut si es consumeixen. Aquest contrast entre el seu ús culinari i la seva potencial toxicitat el converteix en un tema intrigant i essencial per a qualsevol amant de la cuina i la botànica. En aquest article, s’exploraran les característiques morfològiques, les propietats del ruibarbre, i l’efecte en la salut humana, per tal de garantir que puguis aprofitar al màxim aquesta singular planta sense riscos. Submergeix-te en el món del ruibarbre i descobreix-ne l’encant!

    Secció
    Etiquetes
    Maquetació de l'article