Exposició "Fulles. Un món extraordinari", xerrada i passejada

Títol de la notícia
Exposició "Fulles. Un món extraordinari", xerrada i passejada
Data de la notícia
28/01/2022
Notícia

Des del Grup Local del Penedès de Flora Catalana, ens informen que del dia 1 fins el dia 24 de febrer s’obrirà al públic l’exposició “Fulles. Un món extraordinari”, a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell. Podeu consultar l’horari de visites a la web de la biblioteca.

Una exposició ideada i creada pel Grup Local del Baix Ter, en la que podreu consultar i comprendre la diversitat de fulles del regne vegetal i la seva funció, per mitjà de fulles de plantes reals i panells informatius.

Acompanyaran l’exposició un parell d’activitats interessants, a les que esteu convidats (vegeu cartells adjunts):

  • Xerrada “L’evolució vegetal. De l’origen de la vida a les plantes actuals. La flora del Penedès i alguns dels seus usos”, que tindrà lloc el dia 10 de febrer, a les 18:30 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell. Places limitades, la inscripció es pot formalitzar a la biblioteca (presencialment a C/. Major, 18 del Vendrell, o per telèfon a 977 662 118).
  • Passejada “Diversitat, forma i funció de les fulles de les plantes”, que tindrà lloc el dia 19 de febrer de 10:00 a 13:00 h. Lloc de trobada: Biblioteca Pública Terra Baixa. Places limitades, inscripcions a la pàgina web del grup local.

Us convidem a l’exposició i els actes vinculats. És una bona ocasió per aprendre i gaudir amb la nostra flora. Us hi esperem!

Grups locals
Grups de treball