Milfulles - La revista de Flora Catalana

Flora Catalana és una associació, sense ànim de lucre, que organitza el treball voluntari de persones que estimen la natura amb la finalitat de recollir informació, tant de caire botànic com etnobotànic, relacionada amb la flora de Catalunya i la cultura que, històricament, s’ha desenvolupat al seu voltant. L’objectiu d’aquest recull és acabar fent-ne una labor social de difusió i conscienciació.

Milfulles, la nostra revista, ofereix un contingut principalment etnobotànic, té com a voluntat expressa la de reunir, en una sola publicació, articles procedents del món acadèmic, del món associatiu, dels remeiers i fitoterapeutes, i també articles que exposin tradicions i creences procedents de la cultura popular. Una tasca que, tot i presentar-se difícil, es pretén acomplir garantint el rigor de tot allò que es publiqui fent ús d’un estil clarament divulgatiu.

La revista es complementarà amb seccions de botànica, cultiu, història de la botànica i etnobotànica, recursos i eines, itineraris, activitats per a escoles, etc. Per la qual cosa pretenem reunir un ampli grup d’especialistes que ens aportin el seu coneixement alhora que els facilitem un canal d’expressió i publicació d’àmplia difusió que creiem que serà del seu interès. És per això que et convidem a formar part d’aquest engrescador projecte, que pretén canalitzar un ampli espectre d’informació relacionada amb el món de les plantes, podent-hi participar com a redactor, revisor o corrector.

VOLS COL·LABORAR EN LA NOSTRA REVISTA?

Milfulles és una publicació que es planifica, organitza, redacta, corregeix i maqueta amb treball estrictament voluntari. Un bon equip de persones es troba darrera d’aquestes pàgines. Et convidem a formar-ne part, per gaudir i aprendre d’aquesta experiència amb nosaltres. Si vols participar en la nostra revista, trobaràs tota la informació en aquest enllaç: http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/gtrevista

ISSN: 2696-1105
NÚMEROS I DESCÀRREGUES
La col·lecció de la nostra revista
COL·LECCIONS D'ARTICLES
La col·lecció de la nostra revista
CERCADOR D'ARTICLES
Buscant articles d'interès
SUBSCRIURE'S'HI
Per rebre-la periòdicament
EQUIP HUMÀ
Les persones que ho fan possible