Excursió botànica a la vall de Sta. Bàrbara del Llor des de Sant Boi de Llobregat

Mapa localització

Títol activitat
Excursió botànica a la vall de Sta. Bàrbara del Llor des de Sant Boi de Llobregat
Descripció activitat

Visitarem la Vall de Santa Bàrbara del Llor. Situada al massís de l'Ordal - Garraf a tocar de Sant Boi de Llobregat i el Molí Nou Ciutat Cooperativa. És un espai natural del Baix Llobregat amb un gran interès, on podem observar la vegetació mediterrània típica de la terra baixa: pinedes de pi blanc, alzines i roures, aladerns i llentiscles; junt amb una rica flora que a mitjan abril trobarem florida tot i la manca de pluges.

Per trobar natura no cal fer grans desplaçaments a llocs remots i un bon naturalista ha de conèixer la riquesa natural que té al costat de casa. Això és el que ens proposem en aquesta sortida

Anirem en cotxe des del lloc de trobada al punt d’ínici de la sortida, al final del carrer de l’Eucaliptus, davant de la porta d'entrada a Santa Bàrbara (uns 3 km). Seguirem un itinerari circular de poc més de 4 km de baixa dificultat i amb poc desnivell. Tenim previst finalitzar l’activitat cap a les 14 h al punt de sortida.

Per organitzar el transport de les persones que arribin en tren fins a l’inici de l’itinerari, us demanem que ens informeu al correu indicat com a contacte:

  • Si porteu cotxe i disposeu de places lliures,
  • Si necessiteu transport des de l’estació.

Activitat gratuïtaCal inscripció prèvia omplint aquest formulari. (topall màxim 30 persones).

Data de l'activitat
16/04/2023
Lloc activitat
Vall de Sta. Bárbara del Llor
Hora de trobada
A les 9:00 h.
Lloc de trobada
Estació Sant Boi (FGC), parking de l’estació.
Dades de contacte
bcnbll.floracatalana@gmail.com
Grups de treball