Sortida per conèixer la flora de les rodalies d’Olivella

Mapa localització

Títol activitat
Sortida per conèixer la flora de les rodalies d’Olivella
Descripció activitat

El Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat, conjuntament amb el Grup Local del Penedès, han organitzat una sortida per les rodalies d’Olivella (Parc Natural del Garraf) per veure’n la flora mentre se’n comenten aspectes botànics i etnobotànics.

El recorregut, d’uns 2,5 km’s, començarà a l’aparcament d’Olivella per accedir al camí de Can Muntaner que, passant per la pista a Can Grau, ens durà a la Cova de Can Muntaner. Seguidament, transitarem pel llit de la riera de Begues de la qual en sortirem per arribar a un petit bosc de pi pinyoner en el que s’hi troba la Sínia de Can Duran. A partir d’allí ja emprendrem el retorn cap a l’aparcament passant per altres paratges interessants. L’itinerari ens proporcionarà la possibilitat d’observar i parlar sobre la vegetació de tres hàbitats diferents (arvense, bosc i riera). Una ruta que, amb poc recorregut, ens mostrarà molt sobre la flora del Garraf i el seu entorn.

En acabat, hem pensat quedar-nos a dinar a Olivella (dinar de camp). Qui vulgui quedar-s’hi, haurà de portar entrepà o carmenyola i beguda. Acabarem doncs, amb aquest dinar conjunt, una sortida que creiem que us agradarà. Us hi esperem!

És necessària inscripció prèvia, a la web del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat

Durada de la sortida: 4 h. (fins a les 13:30 h.)

Data de l'activitat
02/04/2022
Lloc activitat
Rodalies del poble d'Olivella
Hora de trobada
A les 9:30 h.
Lloc de trobada
A l'aparcament d'Olivella (Garraf). Coordenades: 41.3096, 1.81099
Dades de contacte
bcnbll.floracatalana@gmail.com
Grups de treball