XERRADA: Plantes per a la salut del sistema immunitari. Millor prevenir que curar.

Títol de la notícia
XERRADA: Plantes per a la salut del sistema immunitari. Millor prevenir que curar.
Data de la notícia
01/10/2023
Notícia

Sovint parlem de plantes medicinals, d’aquelles que són bones per a la digestió, per l’estrès o per a la circulació, buscant solucions per problemes de salut o desequilibris que van apareixent al llarg de la vida. I si en lloc d’això intentéssim usar les plantes per enfortir i mantenir equilibrat el nostre sistema immunitari? Unes bones defenses pel nostre organisme contribueixen al benestar i a la prevenció de la malaltia. Recordem la dita: “millor prevenir que curar”. No seria millor aquest enfocament?

En aquesta xerrada que tindrà lloc al Museu Deu del Vendrell (Plaça Nova, 6), el dissabte dia 14 d'octubre a les 17:00 h., parlarem àmpliament del nostre sistema immunitari, d’aquells factors que l’afecten i el debiliten, i també d’aquelles plantes que ens poden ajudar a mantenir-lo sa i equilibrat. La xerrada és a càrrec de Francesc Caralt Rafecas (president de Flora Catalana).

Una interessant xerrada que ens pot servir per entendre’ns millor i ajudar-nos a millorar la nostra salut. No us la perdeu!

Entrada lliure.
Amb la col·laboració del Remeiart

Aquesta xerrada forma part de les activitats del Grup Local del Penedès a la Fira Santa Tresa del Vendrell, juntament amb la xerrada del dia anterior titulada "Les plantes i els organismes del seu entorn. Comunicació, cooperació i defensa vegetal".

Grups locals
Grups de treball