Trobada conjunta de Flora Catalana al Mercat de les Espècies

Títol de la notícia
Trobada conjunta de Flora Catalana al Mercat de les Espècies
Data de la notícia
29/6/2019
Notícia

El passat dia 8 de juny, va tenir lloc la sortida conjunta de Flora Catalana. Una trobada a la que, com cada any, hi estan convidats tots els socis de Flora Catalana de qualsevol indret de Catalunya. Tot i que tradicionalment ha estat sempre una sotida de caire botànic, en aquesta ocasió Flora Catalana ha apostat per dur a terme una sortida etnobotànica. Una sortida que ha tingut lloc en l'emblemàtic Mercat de les Espècies d'Argençola. Un indret bell i acollidor en el que els socis de Flora Catalana varen poder participar a la sortida de reconeixement de Flora que el mercat organitza i participar en les diferents activitats que, al llarg de tot el dia, s'hi fan.

En la Jornada tècnica, destinada aquest any a les mentes, Flora Catalana va participar parlant de la botánica de les mentes i el seu hàbitat. Xerrada que el Dr. Lluis Vilar (professor titular de la UdG i destacat col·laborador de Flora Catalana) va dur a terme en representació de la nostra associació.

També a la Jornada tècnica va tenir lloc la presentació del nou Grup Local de l'Altiplà de la Segarra, presentació que va ser introduïda pel president de l'associació i desenvolupada, molt encertadament, per dos membres de la coordinació de l'esmentat grup: Daniel Espejo i Marc Mensa.

Per últim, a la tarda, vàrem aprofitar per fer la reunió de coordicació de grups locals, aprofitant que els coordinadors de la gairebé totalitat dels grups van venir a la trobada conjunta.