Exposició "Pins i altres gimnospermes, l’aparició de la llavor"

Documentació
Títol de la notícia
Exposició "Pins i altres gimnospermes, l’aparició de la llavor"
Data de la notícia
15/09/2023
Notícia

Al llarg de l’evolució en el món vegetal l’aparició de la llavor és un salt molt important que es dona amb les gimnospermes. Les coníferes com els avets o els pins potser són les gimnospermes més conegudes però n’hi ha moltes d’altres com el delicat ginkgo de fulles de ventall o d’altres que no tenen aspecte d’arbre com les efedres. Amb la voluntat d'ajudar a conèixer-les, el Grup Local del Baix Ter ha preparat l'exposició Pins i altres gimnospermes, l’aparició de la llavor. Visitant-la podreu conèixer aquest grup de plantes.

L'exposició es podrà veure a la Capella de Sant Antoni, situada a la plaça de la Vila, de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) dels dies 22 de setembre al 23 d'octubre. L'horari de visita és el següent: 11:00 a 14:00 h i de 16:30 a 20:00 h. Els dimarts, diumenges i festius serà tancat.

Com en les altres ocasions, ens agradaria que l’exposició es pogués veure a altres localitats. Per aquest motiu, oferim la possibilitat de que qualsevol altre grup de l'associació, així com d'altres entitats, la puguin mostrar als seus membres i a la població en general. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu a aquest grup local (baixter.floracatalana@gmail.com).

Us esperem a Torroella!

Grups locals
Grups de treball