1a. Marató de tardor LIFE medCLIFFs

Títol de la notícia
1a. Marató de tardor LIFE medCLIFFs
Data de la notícia
16/9/2022
Notícia

Tens ganes de col·laborar en la conservacio dels penya-segats de la Costa Brava?

Si t’interessen les plantes i els hàbitats costaners, vine a conèixer com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS!

LIFE medCLIFFS (LIFE20 NAT/ES/001223) es un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea i té com a objectiu la millora de la gestió de les plantes invasores que afecten els penya-segats mediterranis amb vegetacio endèmica, presents a la Costa Brava i Cap de Creus.

LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa d'Observadors per a la detecció de la flora exòtica invasora que afecta els penya-segats mediterranis, a través de la qual qualsevol persona pot recopilar observacions de les especies de flora invasora que afecten aquest hàbitat que son imprescindibles per definir la millor estratègia d'actuació davant de cada espècie.

Et convidem a participar en una ruta botànica guiada pel camí de ronda de Cadaqués on, de la mà d'experts botànics, podràs observar i aprendre a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, moltes escapades de jardins, algunes invasores, que tenen o poden tenir un impacte en la biodiversitat i la conservació dels penya-segats amb vegetació endèmica de la Costa Brava. A més, t'explicarem tots els detalls de com fer observacions de flora i de com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS i, així podràs contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava.

T’esperem a Cadaqués el proper 30 de setembre!
Inscripció gratuïta fins al 28 de setembre 2022.

Inscriu-te aquí

ATENCIO! L'activitat es dirigeix a tot tipus de public (els menors han d'anar acompanyats d'un adult responsable). Es dura a terme en terreny pedregos i a pie sol, et recomanem que portis calgat comode de sola no relliscant, roba lleugera de maniga llarga, barret o gorra, crema solar per les parts del cos en exposicio i aigua en quantitat suficient per a tota la durada de la sortida. Si ho vols, tambe, pots portar un petit esmorzar o snack.

Grups de treball