Fes-te voluntari del Projecte LIFE MedCLIFFs i apadrina un transsecte

Títol de la notícia
Fes-te voluntari del Projecte LIFE MedCLIFFs i apadrina un transsecte
Data de la notícia
29/06/2022
Notícia

Si vols col·laborar en el projecte LIFE MedCLIFFs, pots apadrinar un transsecte i formar part de la Xarxa de Voluntaris Experts LIFE medCLIFFS per al seguiment de flora invasora a la Costa Brava. ÉS UNA BONA MANERA DE COL·LABORAR EN LA PRESERVACIÓ DE LA NOSTRA FLORA. Pots consultar tota la informació del projecte en aquest enllaç.

Apadrinar un transsecte implica fer-se càrrec del seguiment periòdic (2 vegades a l'any) d’un dels trams de costa on és prioritari recollir dades sobre l’abundància, distribució i fenologia de determinades plantes invasores i potencialment invasores.

Amb les dades que aportis es podrà determinar el risc d’invasió d’àrees adjacents al transsecte que tu apadrinis. En el següent enllaç trobaràs tota la informació sobre els transsectes, espècies a seguir, protocol de seguiment, etc.

Pots fer-te voluntari i apadrinar un transsecte emplenant aquest formulari

Per aprendre a reconèixer la flora invasora, el proper dia 14 de juliol s'ha organitzat una sortida a Blanes. Vegeu la notícia completa aquí. També pots aprendre a reconèixer la flora invasora en el curs "Curs d'identifiació i seguiment de plantes potencialment invasores" que s'impartirà el setembre a través de Flor@ula (curs gratuït per als voluntaris del projecte).

LIFE medCLIFFS - Towards an integrative management of Invasive Alien Plant Species in Mediterranean sea cliffs of European interest (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta pàgina web són responsabilitat dels socis del projecte i no necessàriament reflecteixen l’opinió de la Unió Europea."
Grups de treball