Passejada: Diversitat, forma i funció de les fulles de les plantes

Títol de la notícia
Passejada: Diversitat, forma i funció de les fulles de les plantes
Data de la notícia
24/05/2022
Notícia

El proper diumenge, dia 5 de juny, a les 10:00 h, el Grup Local del Penedès farà l'explicació de l'exposició "Fulles. Un món extraordinari", a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès (C/. Mestre González, 6). Es parlarà de la diversitat de formes que podem observar en les fulles i de la funció que desenvolupen, en les plantes, com a resultat de diferents processos evolutius.

Acte seguit, es durà a terme una passejada pel camp (a peu, al torrent de Llorenç del Penedès), per veure les fulles de diverses plantes i seguir amb l'explicació iniciada a la biblioteca. La qual s'ampliarà tractant altres aspectes botànics i etnobotànics d'interès. Es preveu acabar cap a les 13:00 h.

Aquesta explicació i xerrada, és l'acte inaugural que el Grup Local del Penedès duu a terme en el context de l'exposiió "Fulles. Un món extraordinari". Una exposició ideada i creada pel Grup Local del Baix Ter, en la que podreu conèixer la diversitat de fulles del regne vegetal i la seva funció, per mitjà de fulles de plantes reals i panells informatius (vegeu notícia de l'exposició).

No és necessària inscripció, qui vulgui assistir simplement s'ha de presentar, a les 10:00 h, a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès - C/. Mestre González, 6 -). Els assistents a la sortida es responsabilitzaran del risc que comporta assistir a l'activitat, en el context de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, exonaerant a Flora Catalana de qualsevol responsabilitat en cas de contraure la malaltia en dies posteriors a l'activitat.

Grups locals
Grups de treball