Sortida botànica a El Munt (Castellterçol)

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica a El Munt (Castellterçol)
Descripció activitat

Anirem amb cotxe pel camí del Solà del Sot fins aprop de la cruïlla del torrent del Solà amb el torrent del Munt. Passejarem per la vall del torrent del Munt. Tornarem a Castellterçol abans de les 12:00 h per enllaçar amb la següent activitat (veure activitat posterior del mateix dia).

D’acord amb la normativa per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, LA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA SORTIDA QUEDA LIMITADA A UN MÀXIM DE 10 ASSISTENTS (O EL LÍMIT QUE SIGUI D'APLICACIÓ EL DIA DE LA SORTID) I QUE SIGUIN MEMBRES ADSCRITS AL GRUP LOCAL DEL MOIANÈS. A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI MITJANÇANT LA WEB DEL GRUP LOCAL, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

Per inscriure's cal accedir a la web del grup local: http://www.floracatalana.cat/moianes o bé directament a l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement aquí:

LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC

Data de l'activitat
13/09/2020
Lloc activitat
Castellterçol i rodalies
Hora de trobada
A les 08:30 h.
Lloc de trobada
A l’aparcament del CAP de Castellterçol. Al costat de la parada Ctra. de Barcelona - CAP dels autobusos Sagalés
Dades de contacte
moianes.floracatalana@gmail.com
Grups locals implicats
Grups de treball