Visita a la Fruitereda de Salvaguarda del Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà

Mapa localització

Títol activitat
Visita a la Fruitereda de Salvaguarda del Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà
Descripció activitat

LES PLACES PER AQUESTA ACTIVITAT ESTAN EXHAURIDES

Per iniciativa de la xarxa social de cultiu de Flora Catalana (Telegram), el pròxim dissabte dia 1 de juny Flora Catalana, juntament amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, organitzen una interessant activitat, oberta a tothom, a la Fruitereda de varietats tradicionals del Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà (Santa Pau), pertanyent al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Es farà una visita guiada, que inclourà una xerrada sobre el cultiu i la gestió ecològica de la plantació. Serà conduïda per Kilian Sampol (enginyer agrícola i encarregat de la fruitereda). 

Es preveu la constitució d'un grup de persones que visitarà la fruitereda de 9:30 a 11:30 h. En cas que les inscripcions a aquesta activitat superin les 20 persones, s'habilitarà un segon grup de 11:30 h a 13:30 h. Les primeres 20 persones quedaran directament inscrites al primer grup, en cas d'habilitar-se el segon grup les persones que en formin part seran avisades perquè vinguin a les 11:30 h.  

Us podeu inscriure en el següent enllaç: 
ATENCIÓ: Aparcaments limitats. Recordeu que es tracta d'un Parc Natural. A l'aparcament hi caben uns 10 cotxes com a màxim (no hi ha més lloc per aparcar).

Una interessant sortida que us recomanem. No us la perdeu!

Data de l'activitat
01/06/2024
Lloc activitat
Can Jordà, Santa Pau, La Garrotxa
Hora de trobada
9:30 h (o 11:30 h)
Lloc de trobada
Aparcament de Can Jordà (Santa Pau).
Dades de contacte
formacio@floracatalana.cat
Grups de treball