BT2023.-Exposició: Pins i altres gimnospermes, l'aparició de la llavor

Codi Àlbum
ALBUM-BT0011
Nom de l'Àlbum
BT2023.-Exposició: Pins i altres gimnospermes, l'aparició de la llavor
Data
05-11-2023
Descripció de l'àlbum

Al llarg de l’evolució en el món vegetal l’aparició de la llavor és un salt molt important que es dona amb les gimnospermes. Les coníferes com els avets o els pins potser són les gimnospermes més conegudes però n’hi ha moltes d’altres com el delicat ginkgo de fulles de ventall o d’altres que no tenen aspecte d’arbre com les èfedres. Amb la voluntat d'ajudar a conèixer-les, el Grup Local del Baix Ter ha preparat l'exposició Pins i altres gimnospermes, l’aparició de la llavor. Visitant-la podreu conèixer aquest grup de plantes.

El passat dilluns, dia 23 d’octubre, que ha comptat amb una afluència de més de 1200 de persones. El nostre grup està molt content de la rebuda que ha tingut amb uns comentaris molt positius per part de tots els visitants.

Com en les altres ocasions, ens agradaria que l’exposició es pogués veure a altres localitats. Per aquest motiu, oferim la possibilitat de que qualsevol altre grup de l'associació, així com d'altres entitats, la puguin mostrar als seus membres i a la població en general. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu a aquest grup local (baixter.floracatalana@gmail.com).

Tipus àlbum
Grups locals