Sortida botànica al Revardit

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica al Revardit
Descripció activitat

Ens trobarem el dissabte 19 d’octubre de 2024 a les 8:30 del matí a l'aparcament del Condis, de Banyoles i a les 9 h a Can Padrés com a segon punt de trobada (veureu les ubicacions més avall).
Anirem amb cotxes fins a Can Padrés, de Palol de Revardit, on hi ha un espai per aparcar els vehicles. Tot seguit agafarem el camí d'aproximadament 1km, que passa per un bosquet on veurem alzines, algun roure i també arbusts com ara el bruc, l'aladern o el sanguinyol. Un cop arribem al riu Revardit l'anirem seguint una bona estona, i podrem observar un altre tipus de vegetació, amb freixes, lletereses, falgueres o xuclamels. Acabarem l'activitat a les 12 del migdia.

Dintre d'uns dies es publicarà a la nostra web, la llista de les plantes que hem identificat, una foto de grup i algunes altres fotos de la sortida, que podreu trobar al link següent:
https://floracatalana.cat/drupal843/associacio/grupslocals/glplaestany

Per participar en la sortida cal inscripció prèvia.

NOTA: En l'emplenar el formulari, anoteu si us plau a darrera del "titol de l'activitat" si vindreu directament a la segona ubicació. Això ens facilitarà el recompte de participants a l'origen de la sortida. Moltes gràcies.

Horari i llocs de trobada:

8,30h aparcament Condis, Banyoles

9h aparcament Can Padrés, Palol Revardit

Data de l'activitat
19/10/24
Lloc activitat
Riu Revardit
Grups locals implicats
Grups de treball