Curs d’identificació i seguiment de plantes potencialment invasores

Títol de la notícia
Curs d’identificació i seguiment de plantes potencialment invasores
Data de la notícia
02/09/2022
Notícia

El proper dia 29 de setembre comença, a Flor@ula (aula virtual de Flora Catalana), el curs “Curs d’identificació i seguiment de plantes potencialment invasores”. Aquest curs és obert a tothom, però està especialment destinat a formar els voluntaris que participen en el projecte LIFE medCLIFFs (https://lifemedcliffs.org/es/) col·laborant en el seguiment de les espècies invasores a la Costa Brava.

El curs és gratuït pels voluntaris del projecte LIFE, les persones que vulguin fer-lo sense ser voluntaris hauran d’assumir el cost de la matrícula que figura en el programa del curs.

Tota la informació i inscripcions del curs a:
http://floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2021013

Fent clic aquí, podreu veure la pàgina de recursos del projecte. En ella hi podreu trobar les espècies sobre les que es farà el seguiment, els transsectes definits, vídeos explicatius, el protocol de seguiment, etc.

Si encara no ets voluntari del projecte LIFE medCLIFFs, t’animem a participar-hi! És una bona manera d’aprendre i ajudar en la conservació de les espècies autòctones. Anima’t, fes-te voluntari i vine al curs per aprendre com fer el seguiment de les espècies invasores.

Si vols fer-te voluntari, ho pots fer mitjançant aquest enllaç: 
http://floracatalana.cat/flora/contact/apadrina_un_transecte_life_medcl