Passejada de reconeixement de plantes al Parc de Pedra Tosca (Les Preses))

Mapa localització

Títol activitat
Passejada de reconeixement de plantes al Parc de Pedra Tosca (Les Preses))
Descripció activitat

El Grup local de la Garrotxa, coordinat per Les Àvies Remeieres de l'Associació Perdra Tosca, organitza una passejada de reconeixement de plantes al Parc de la Pedra Tosca.

El Parc forma part de la zona volcànica de la Garrotxa, té 26 ha. i hi ha un laberint de camins on podem veure la pedra seca entre murs i barraques, les plantes associades a ella, i una varietat de plantes silvestres i també algunes en petit cultiu testimonial. Les àvies remeieres hi tenen un petit jardí botànic. La volta pot durar unes 3 hores

Anirem amb cotxe fins a l’aparcament del Parc de Pedra Tosca. Des d’allà seguirem el carril-bici/Via verda fins al Baixador de Codella (antiga estació del carrilet d’Olot) https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1EMInkcioJ7X5LkSu513kr86yenOMi7j6&usp=sharing

Procurant per la salut dels assistents i poder mantenir les ditàncies de seguretat recomanades, arran de la pandèmia de COVID-19, LA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA SORTIDA QUEDA LIMITADA A UN MÀXIM DE 15 ASSISTENTS (O EL LÍMIT QUE SIGUI D'APLICACIÓ EL DIA DE LA SORTIDA) . A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

INSCRIPCIÓ: per inscriure's cal fer-ho a la web del grup local (botó "INSCRIPCIÓ A UNA ACTIVITAT")  o bé directament a l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement AQUÍ. La inscripicó implica el compromís de complir el que s'estableix en el protocol de prevenció contra la COVID-19 que trobareu en el mateix enllaç d'inscripció.

LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC

Data de l'activitat
30/5/2021
Lloc activitat
Parc de la Pedra Tosca (prop d'Olot)
Hora de trobada
A les 9:30 h.
Lloc de trobada
Al mateix aparcament
Dades de contacte
pedratosca11@gmail.com