Ja som 1500!

Títol de la notícia
Ja som 1500!
Notícia

Hola a tothom !!!

JA SOM 1.500 SOCIS

Gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta fita i, sobretot, el nostre agraïment a tots els socis de Flora Catalana que, al confiar en la nostra associació, li donen sentit i l’ajuden a créixer. L’interès per la nostra flora es fa palès doncs, en tres anys, hem multiplicat per cinc el nombre de membres de la nostra associació.

Flora Catalana, SOM TOTS!

Estem contents perquè augmentar el número de socis comporta augmentar el nostre pes social com a associació, la qual cosa ens permet tenir més facilitats per accedir a certes ajudes econòmiques i a disposar de més col·laboradors per poder tirar endavant projectes com la nostra web, la revista Milfulles, el glossari, itineraris, etc ... És per això que t’animem a unir-te a Flora Catalana i gaudir compartint tot allò que fem.

Per als que encara no sigueu socis, convidar-vos a formar part d’aquesta gran família. SER SOCI DE FLORA CATALANA NO COMPORTA CAP QUOTA NI OBLIGACIÓ, però sent-ho estareu permanentment informats de les nostres activitats i podreu participar gratuïtament en qualsevol d’elles, com també podreu participar, si ho desitgeu, en alguns dels nostres grups de treball o grups locals si us interessa. És una bona manera d’accedir plegats al coneixement botànic i etnobotànic de la nostra flora.

Fes-te soci: http://www.floracatalana.cat/drupal843/associacio/associarse

Gràcies a tots!

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora
Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Grups de treball