Núm3. Dr. Josep Vigo i Bonada

Títol
Dr. Josep Vigo i Bonada
Data publicació
27/07/2019
Número revista
3
Descarregar article

  En nom de l’associació Flora Catalana i dels nostres lectors, voldríem agrair a Josep Vigo que ens hagi brindat la possibilitat d’entrevistar-lo. Per a nosaltres, és important poder publicar aquesta entrevista, ja que el Dr. Vigo és un referent de la botànica actual gràcies a la seva contribució a aquesta ciència. Alhora, creiem imprescindible destacar la rellevància de la seva tasca docent en el món universitari des del 1 962, i a partir del 1 983 com a catedràtic fins al 2006, quan es va jubilar, a la Universitat de Barcelona.

  La seva trajectòria ha estat dedicada en cor i ànima a la botànica i, sens dubte, la seva dedicació ens ha permès conèixer amb més profunditat la flora de casa nostra. A través d’aquestes línies, voldríem aproximar els lectors a alguns aspectes de la seva vida, professió i tasca científica que, de ben segur, permetran conèixer-lo millor com a persona i com a científic.

  Aprofitem l’ocasió també per agrair-li l’ajuda incondicional, reiterada i voluntària, en la llarga tasca de construir el catàleg de flora virtual de Flora Catalana, una tasca per a la qual Pere Barnola, una de les persones més actives i productives de l’associació, ha pogut comptar sempre amb el seu suport, assessorament, ajuda i, allò que més valora, amistat.

   

   

  Secció
  Etiquetes